Woocommerce vs Shopify ?

Hier zijn veel vragen over. Daarom wilde ik het uitleggen met een infographic. In principe is er geen verschil tussen woocommerce en shopify. Upload uw producten en word betaald met een creditcard. Dat zijn eigenlijk allemaal zaken. Maar vandaag is er een zeer competitieve markt in de internetindustrie. Hoe meer u uw website kunt verbeteren, hoe meer uw omzet zal zijn.

Als je vastbesloten bent om een ​​webshop te openen, kun je onze pakketten bekijken.

Webshop laten maken

Nieuwsbrief Updates

Vul hieronder uw e-mailadres in om u te abonneren op onze nieuwsbrief

One comment

 1. Ik heb mijn webshop met Shopify gebouwd en het was over het algemeen een positieve ervaring en ik krijg heel veel complimenten over hoe mijn shop er uit ziet.

  Positief:
  -24 uur per dag deskundig chat advies in het Engels
  -prachtige (betaalde) thema’s
  -goede ondersteuning door thema developers
  -Je kan veel aanpassen, meer dan ik verwachtte
  -je kan verschillende thema’s uitproberen nadat je je producten hebt geupload
  – Het resultaat is een zeer professionele website met een betaalsysteem dat perfect werkt.
  – aanpassingen zijn makkelijk

  Negatief:
  – Nederlandse ondersteuning is erg slecht, ik ga nu gelijk voor de Engelse chat optie.
  – Nederlandse vertalingen op de website zijn vaak nogal slecht, dus die zul je soms handmatig moeten aanpassen. En dat is even zoeken.
  – Bij een update van je thema zul je je homepage opnieuw moeten vormgeven (producten en dergelijke blijven wel altijd in je shop). Updates zijn vrijwillig en kun je doen op een moment dat het jou uit komt. Je shop blijft gewoon actief terwijl je werkt aan je shop update.
  – Soms erg zoeken waar je iets kunt veranderen, maar via de chat helpen ze je goed verder
  – Het was mij niet duidelijk waar ik moest beginnen. Tip: google op ‘how to start a business using Shopify – kinda hot sauce’, er staat een handige blog met een stappenplan online. Dan wijst het zich verder vanzelf.
  – je moet apps gebruiken voor dingen als een site in meerdere talen. Gelukkig zijn er vaak ook goede goedkope apps zonder maandelijkse kosten te vinden. Maar niet altijd. Wholesale app is bijvoorbeeld 25 euro per maand. Je kan hier omheen werken door een vast kortingstarief te gebruiken voor Wholesale, dan heb je geen app nodig.

  Al met al ben ik positief. Makkelijk te gebruiken en goede ondersteuning. Professionele uitstraling. Maar niet de goedkoopste optie, dan moet je WordPress gebruiken. Persoonlijk vind ik de webshops die gebouwd zijn met WordPress er wel minder professioneel uit zien, dus het hangt er denk ik ook vanaf hoe belangrijk de vormgeving voor je is, en hoe veel tijd je in het opzetten van een webshop wilt zetten (Shopify is sneller).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 + seven =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.